image
Tijdelijk: Prepaid Simkaart nu 5 euro Simyo Prepaid Simkaart voor maar € 5,00 + 12,50 euro beltegoed! (Geen verzendkosten) Vertrouwd bellen via het KPN netwerk met de voordelige prepaid tarieven van Simyo   Direct Bekijken
image

Goedkoopste Prepaid Telefoons

Veel mensen die kiezen voor een goedkope prepaid simkaart, kiezen hiervoor omdat zij niet teveel kosten willen maken aan bellen, smsen en internetten. Deze mensen kiezen vaak ook voor een goedkope telefoon. Je hebt tegenwoordig al een telefoon voor 15 euro. Je krijgt hier zelfs vaak al 15 euro beltegoed bij, waardoor je dus eigenlijk niets voor de telefoon betaald. Toch zijn er een aantal punten waar je op moet letten wanneer jij een telefoon in combinatie met de goedkoopste prepaid wilt.

Mogelijkheden?

Als eerst moet je bedenken: Wat wil je allemaal met je telefoon? Wil je er alleen mee bellen en smsen? Of wil je er ook mee geen internetten? Op oudere telefoons is het namelijk niet mogelijk om te internetten. Op nieuwere telefoons zoals de Samsung Star is dat wel mogelijk, alleen heb je geen mogelijkheid om bijvoorbeeld applicaties te downloaden. Wanneer je dat dus wilt, moet je een smartphone aanschaffen.

Smartphone?

Het grote verschil tussen een normale telefoon en een smartphone is dat de smartphone veel meer functionaliteiten heeft, zoals je deze ook bij een computer kent. Zo kan je bijvoorbeeld programma's installeren (Apps) en kan je op internet surfen. De prijs is ook vele malen hoger als een normale telefoon. Zo ben je bijvoorbeeld voor de iPhone 5 of de Samsung Galaxy S3 al snel 6 á 700 euro kwijt. Je hebt dan natuurlijk wel een krachtige zakcomputer maar de kans dat zo een telefoon kapot gaat is erg groot.

Abonnement?

Vaak zie je smartphones die erg goedkoop zijn. Dit is vaak in combinatie met een abonnement. Eerder werd dit nog niet heel duidelijk vermeld, maar tegenwoordig weten de meeste mensen wel wanneer het om een abonnement gaat en is dit redelijk snel duidelijk. Wees er in ieder geval alert op en laat je niet verlijden.

Sim-lock vrij?

Bevat de telefoon een simlock of kan je daar zomaar jouw goedkoopste prepaid simkaart instoppen? Dat is een belangrijke vraag die je jezelf moet stellen. Wanneer je jouw telefoon koopt bij bijvoorbeeld T-Mobile, krijg je altijd een T-Mobile simkaart meegeleverd. Wanneer jij er bijvoorbeeld voor kiest om een Simyo simkaart te kopen, kan deze alleen op telefoons waar geen slim-lock op zit. (Sim-lock vrij).

Goedkope prepaid telefoons

Misschien vraag jij je af, hoe kan het dat ze de telefoons voor zo weinig kunnen aanbieden? Hoe kunnen ze winst maken op een product waarvoor je 15 euro betaald en nog eens 15 euro gratis beltegoed bijkrijgt?

Veel mensen die voor het eerst een telefoon kopen, beginnen met een prepaid telefoon. Deze mensen hebben in het begin nog niet zoveel hun telefoon mee en gebruiken hun telefoon vrij weinig. In de loop van de tijd ga je hem steeds meer gebruiken. Ze verdienen natuurlijk aan de belkosten die je maakt en de smsjes die je verstuurd, maar waar ze uiteindelijk op hopen is dat jij kiest om over te gaan op een abonnement. Daarom hebben vaak veel telefoonaanbieders mooie acties voor nieuwe klanten.

Sim-only