image
Tijdelijk: Prepaid Simkaart nu 5 euro Simyo Prepaid Simkaart voor maar € 5,00 + 12,50 euro beltegoed! (Geen verzendkosten) Vertrouwd bellen via het KPN netwerk met de voordelige prepaid tarieven van Simyo   Direct Bekijken
image
Goedkoopste Prepaid Simkaart | Beltegoed opwaarderen, 4.3 out of 5 based on 66 rating

Beltegoed opwaarderen

( 6 Votes )

Het opwaarderen van uw prepaidtegoed kan op 2 manieren. U kunt een beltegoedkaart halen in de winkel of uw beltegoed online opwaarderen.

Via de winkel

Als u een prepaid kaart gaat komen, moet u weten welke provider u heeft. Wanneer u dit weet en de betaling hebt afgerond, krijgt u een bon met daarop een opwaardeercode. Deze opwaardeercode is 15 cijfers lang. Om uw tegoed op te waarderen met deze code kunt u bellen naar een speciaal nummer van uw provider. (Dit telefoonnummer is bij elke provider verschillend).In het gesprek wordt er gevraagd om de opwaardercode in te voeren. Nadat u de code ingevoerd heeft krijgt u te horen of uw beltegoed succesvol is opgewaardeerd.

Op sommige opwaardeerkaarten staat soms een tweede optie. Dat is het 15 cijferige nummer verwerken in het telefoonnummer. Naar welk nummer dat moet, staat vermeld op de bon. Vaak ziet zo een nummer er ongeveer zo uit: *101#123456789101112#. Het voordeel hiervan is, is dat u geen keuzemenu hoeft door te lopen.

Bij de meeste providers kunt u met de volgende bedragen opwaarderen:Opwaardeerkaart
- € 10,00
- € 20,00
- € 40,00

Regelmatig geven providers ook gratis tegoed weg. Bijvoorbeeld bij aanschaf van 20 euro beltegoed 5 euro beltegoed extra.

Let erop dat u de code privé houdt tot nadat u uw beltegoed heeft opgewaardeerd. Andere mensen kunnen deze code ook gebruiken. Nadat u uw beltegoed heeft opgewaardeerd kan u deze bon weggooien.

Online opwarderen

Ook is het mogelijk om via de website van uw prepaid aanbieder beltegoed op te waarderen. Het voordeel hiervan is dat je niet de deur uit hoeft en niet te maken heeft met lange cijfers en codes.

Wanneer u online opwaardeerd, is er vaak een grotere keuze aan opwaardeerbedragen. Nadat u de betaling heeft afgerond via uw bank via telebankieren, krijgt u een sms met uw nieuwe saldo.

Tip: Koopt u uw beltegoed online? Doe dit wel op een betrouwbare site. Een betrouwbare site om je beltegoed op te waarderen is deze website en natuurlijk de officiële site van de provider zelf.